Dyrevelfærd året rundt

Handelsbetingelser

Hvem handler du med?

Hellebjerggaard v/Morten Bonde (”Hellebjerggaard”)
Hellebjergvej 6
Øster Hæsinge
5600 Faaborg
CVR-nummer. 16186171
Telefon: +45 23 24 51 30
E-mail: kontakt@hellebjerggaard.dk

Ved handel via www.hellebjerggard.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

BESTILLING

Hos Hellebjerggaard kan du som udgangspunktet kun bestille varer via vores website.

Hvis du har forespørgsler til varer som ikke er på siden eller større partier, er du meget velkommen til at kontakte os.

For at foretage et indkøb hos Hellebjerggaard skal du følge nedenstående trin:
1) Læg de ønskede varer i indkøbskurven
2) Gå til kassen
3) Indtast dine personlige oplysninger
4) Godkend forretningsbetingelserne
5) Tjek oplysningerne og godkend købet.
6) Du modtager en kvittering for ordren på din skærm og din e-mail, som du bør gemme
7) Hent varerne på adressen Hellebjergvej 6, Øster Hæsinge, 5600 Faaborg på det i ordrebekræftelsen angivne tidsrum

Fakturaen sender vi til dig på e-mail, når varerne er afhentet.
Børn og unge under 18 år kan ikke handle på www.hellebjerggaard.dk.

BETALING

Når du handler hos Hellebjerggard er du altid garanteret en sikker betaling.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afhentet.

Du kan benytte følgende betalingsmetoder
– MobilePay
– Dankort
– Visa

Sikker betaling
Vi benytter et sikkert ordre- og betalingssystem, som følger PCI-standarden. Når du bliver sendt til betalingssiden, oprettes den sikre SSL-krypteret forbindelse mellem din enhed og vores betalingsudbyder, som er certificeret efter PCI-standarden.

Al kommunikation og alle informationer du indtaster i forbindelse med et køb er krypteret (SSL), hvilket garanterer en sikker handel. Krypteret kommunikation betyder, at hverken Hellebjerggard eller andre kan få adgang til de oplysninger, du indtaster. Dine betalingsoplysninger sendes altså ikke til os, men direkte til vores betalingsudbyder, som herefter underretter os om din betaling.

PRISER

Alle priser hos Hellebjerggard er angivet i DKK og er inklusiv 25 % moms.
Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afhentet eller afsendt fra vores adresse.

Vægten på kødet:

Man skal påregne at vægten på kødet kan afvige fra det oplyste.
Vægtafvigelser fra 0-100 gram refunderes ikke.
Årsagen til dette er, at vi kun kan oprette varerne i 100 grams intervaller.

AFHENTNING

Afhentning af de bestilte varer skal ske på vores adresse: Hellebjergvej 6, Øster Hæsinge, 5600 Faaborg. Det vil fremgå af ordrebekræftelsen, hvilket tidsrum varerne kan afhentes i. Som udgangspunkt vil der være mulighed for afhentning én gang ugentligt.

LEVERING

Alle ordrer sendes med PostNord.
Du skal ved ordreafgivelse, angive hvor du vil have pakken stillet, hvis ikke du er hjemme til at modtage den. F.eks i carporten eller lignende og det sker naturligvis på eget ansvar.

Særlige forhold ved levering

Når PostNord leverer pakken fra Hellebjerggaard.dk, er det på baggrund af dine leveringsanvisninger. Oftest vil kassen blive stillet foran din hoveddør, medmindre andet er oplyst.

Vi leverer naturligvis også til jer, der bor i aflåste opgange. PostNord vil i så tilfælde ringe på din dør. Er du ikke hjemme, vil PostNord kontakte dine naboer for at få adgang til opgangen. I sjældne tilfælde lykkes det ikke at komme ind. Så vil PostNord kontakte dig på dit oplyste telefonnummer, og lave en leveringsaftale.

*Ved levering bliver man ikke kontaktet af PostNord telefonisk, og der bliver heller ikke ringet på døren mm.

REKLAMATION VEDRØRENDE FØDEVARER

En reklamation skal ske på korrekt vis dvs. telefonisk eller mail. Reklamationer modtages således ikke via. SMS, Facebook og andre sociale medier.

Ved køb af kød hos Hellebjerggard skal varen lægges på frys eller tilberedes og spises umiddelbart efter optøning. Datoen på vores påsatte labels er til enhver tid gældende.

Vi skal have din reklamation senest 3 dage efter modtagelse/afhentning af varen. Hvis du ønsker at reklamere, skal dette ske til følgende mail: kontakt@hellebjerggaard.dk. Ved henvendelsen bedes du henvise til ordre- eller fakturanummer.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder dog ikke ved køb af fødevarer. Du accepterer således, at den almindelige fortrydelsesret på 14 dage ikke gælder ved køb af kød hos Hellebjerggaard.

PRISFEJL

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
Hellebjerggaard kan ikke gøres ansvarlig for information på eksterne links.

EJEROPLYSNINGER

Hellebjerggaard.dk ejes af:

Morten Bonde
Hellebjergvej 6
Øster Hæsinge
5600 Faaborg
CVR-nummer. 16186171
Telefon: +45 23 24 51 30
E-mail: kontakt@hellebjerggaard.dk

PRIVATLIVSPOLITIK

Hos Hellebjerggaard indsamler og anvender vi en række personlige oplysninger om dig i forbindelse med dit køb hos os.

Herunder kan du finde vores Privatlivspolitik, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om hvorfor og hvordan vi sikkert behandler dine personoplysninger.

COOKIES

Hellebjerggaard.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

SIKKERHED (Persondatapolitik)

Hos hellebjerggaard.dk overholder vi de til enhver tid gældende krav til persondatasikkerhed. Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer).
Hos hellebjerggaard.dk er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

For at du kan indgå aftale med hellebjerggaard.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos hellebjerggaard.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Hellebjerggard er Morten Bonde.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data, herunder EasyMe, Uniconta og google.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Som registreret hos Hellebjerggaard har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Morten Bonde via e-mail: kontakt@hellebjerggaard.dk

© Alle rettigheder forbeholdt Hellebjerggaard
Læs vilkår og privatlivspolitik her